KINDEREN

Mattijn Stork

Fotografie

 

 

KINDEREN

 

Kleine kinderen worden groot... en snel ook! Wat is er dan leuker dan af en toe wat mooie plaatjes schieten om die leuke en bijzondere momenten vast te leggen voor later?

 

Ik werk altijd zonder studio, dus op locatie in een (doorgaans) vertrouwde omgeving voor de kinderen. Het liefst met gebruik van natuurlijk licht, maar als het niet anders kan vanwege de lichtomstandigheden of om net dat beetje extra mee te geven, ook met flitslicht.

 

Vaak kunnen we binnenshuis op een zonnige dag (al dan niet met gebruik van dunne witte gordijnen of een doek) prachtige resultaten boeken. Maar ook buitenshuis op de step of met de driewieler kan natuurlijk,. Op een mooi grasveldje met de voetbal, aan de wandel in het bos of aan het strand... De mogelijkheden zijn eindeloos zolang de kinderen maar op hun gemak zijn en hun gang kunnen gaan.

 

Heb je interesse in een fotoshoot op locatie, neem dan contact op!

Mattijn Stork

 

 

Copyright © mattijnstork.nl | All Rights Reserved: het is niet toegestaan om zonder toestemming van de fotograaf beeldmateriaal van deze website te gebruiken of te reproduceren