TROUWEN

Mattijn Stork

Fotografie

 

 

Denk bijvoorbeeld ook eens aan de mogelijkheid om met een persoonlijke foto-kaart de aankondiging ('save the date') of uitnodiging voor jullie bruiloft te maken:

 

 

 

TROUWEN

 

Mensen zeggen niet voor niets: "je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven"... Voor het bruidspaar is het vanzelfsprekend een unieke belevenis. De dag staat bol van de emotie, vreugde en natuurlijk liefde. Voor een fotograaf een voorrecht om van dichtbij te mogen bijwonen en om te zorgen dat de foto´s een prachtige weergave zijn van jullie dag!

 

Voor mij staat een persoonlijke aanpak voorop als het gaat om het fotograferen van jullie trouwdag: het is maatwerk. Vooraf spreken we daarom een paar keer af om het programma van de trouwdag en jullie eigen invulling van stijl en smaak door te spreken.

 

Afhankelijk van de lengte van de dag en jullie wensen ten aanzien van nabewerking van het fotomateriaal zal de prijs variëren. In ieder geval krijgen jullie alle bruikbare foto's bewerkt en in groot formaat op dvd als onderdeel van de prijs. Een compleet trouwalbum kunnen we in overleg samenstellen op basis van jullie specifieke voorkeuren.

 

Heb je interesse in een fotograaf voor je bruiloft, neem dan contact op!

 

Mattijn Stork

 

Copyright © mattijnstork.nl | All Rights Reserved: het is niet toegestaan om zonder toestemming van de fotograaf beeldmateriaal van deze website te gebruiken of te reproduceren